Kvalitet i alle ledd

Nor-Fishing 2024

Vi deltar på Nor-Fishing messen i Trondheim fra 20.-22. august 2024.

Nor-Fishing er i dag en av verdens ledende messer for fiskeriteknologi. Her vil vi i GatewayStainless sammen med over 500 nasjonale og internasjonale leverandører og utstillere representere alle grener av næringen.

På agendaen i Nor-fishing står blant annet Grønt fiske og hvordan man kan gjøre fiskeriflåten mer bærekraftig. Vi er opptatt av dette og våre produkter vil være et godt bidrag til å øke velferdsnivået i norsk havbruk.

Folk spiser mindre fisk. Hvor vil fisken være i fremtiden? Fordi vi ønsker den aller beste kvalitet på sjømat og vil ta vare på fisken vår er vi også med på å skape verdi for fremtidige generasjoner. Vi tar bærekraft, samfunnsansvar og klima på alvor.

Du finner oss på stand A-184, velkommen til en prat om syrefaste rør og rørdeler som er spesialutviklet for transport av levende fisk.