Kvalitet i alle ledd

OM GATEWAYSTAINLESS

GatewayStainless AS er en norskeid kunnskapsbasert importør, lagerholder og leverandør av rørsystemer, ledningsteknikk og konstruksjonsstål i rustfrie og høylegerte kvaliteter.

Våre markedsspesialister har totalt 90 års erfaring i prosjektering og levering til det generelle industrimarkedet og til offshore. Vi fokuserer på kvalitet, høy servicegrad, produktkunnskap og kortest mulig leveringstid.

Vårt hovedkontor og varelager er lokalisert til Drammen, 42 kilometer sør for Oslo. Vi har i tillegg kontor i Søgne i Agder og nord i Bergen.

Vi som representerer GatewayStainless AS anstrenger oss hver dag for å bli anerkjent som en langsiktig og foretrukket samarbeidspartner innenfor de produkt- og markedsområder som vi ønsker å være best på.

 

VÅR VISJON

GatewayStainless skal være en løsningsorientert, preferert leverandør av stålprodukter til definerte markedsområder.

VÅRE VERDIER

Vi verdsetter betydningen av å forstå kundenes forventninger og behov.

Firmahistorie

Les mer om historien bak GatewayStainless her

2008

Finn Martin Hjelde etablerer GatewayStainless i Drammen

Etter tre år hos rørgrossist og femten år i Outokumpu Norge, etablerer Finn Martin Hjelde egen importbedrift i Drammen – GatewayStainless AS, med rustfrie rør og rørdeler som spesialitet. Den nyetablerte virksomheten blir norsk enerepresentant for Stala, en finsk kvalitetsprodusent av rør, hullprofiler og bjelker i rustfritt stål.

2012

GatewayStainless blir representant for OSTP

Sortimentet utvides. GatewayStainless AS blir representant for velkjente OSTP i Finland. Geir Andersen, med 16 års erfaring fra rørgrossistbransjen, ansettes i bedriften – og tas opp som medaksjonær.

2013

Varelager etableres i Drammen

Etablerer markedstilpasset varelager i Drammen. Lagerarealet utvides gradvis i de påfølgende årene.  GatewayStainless blir i stand til å levere de mest etterspurte varene med daglig utkjøring til ønsket leveringsadresse. 90 prosent av omsetningen går til grossistmarkedet.

2014

Norsk representasjon for Nords International AB

Sortimentet kompletteres med norsk representasjon for Nords International AB i Sverige, som er en ledende spesialist i gjengefittings.

2017

GatewayStainless AB etableres i Stockholm

Etablerer GatewayStainless AB i Stockholm. Per Bruér, med flere tiårs erfaring fra bransjen, leder vårt salg på det svenske markedet.