Kvalitet i alle ledd

Varmesentral via Heidenreich

Gateway Stainless leverte til varmesentralen i bygget via Heidenreich. Heidenreich var leverandør og logistikkpartner til VIA i Vika i Oslo. Bygget vil være i absolutt toppklasse når det gjelder interiør, eksteriør, fleksibilitet og miljø. Energi og bærekraft står sentralt, og det skal sertifiseres etter standarden BREEAM-NOR. For å sette oppdragets størrelse i riktig perspektiv, kan det nevnes at det har gått med nesten 5 kilometer Green Pipe-rør og nær 15 km Blue Pipe.
Gateway Stainless har sammen med med andre samarbeidspartnere sørget for at bygget ble akkurat som beskrevet. Vi er stolte av å ha vært med på laget for å levere et av Oslos mest spektakulære byggeprosjekter.

Kunde : Heidenreich

Sted : VIA – Vika i Oslo

Areal : 62.500 m2

Ferdigstilt : 2021

Sertifisering : BREEAM-NOR klasse Excellent

Foto: Jo Michael Studio

VIA består av to bygg på til sammen cirka 62.500 m 2 med felles gårdsrom. I nordbygget er det kontorlokaler fra tredje til trettende etasje, og i sydbygget fra tredje til ellevte etasje. I de nedre etasjene er det etablert et mangfoldig servicetilbud innenfor handel og et variert utvalg av restauranter og kafeer.

Flere kilometer med rør til datasenter

Fra tidlig 2024 startet vi på leveringer av rustfrie rør/rørdeler, som en av våre kunder vil bruke i forbindelse med bygging av et kjøleanlegg for et nytt datasenter i Oslo. Dette er et langvarig prosjekt, der vi forsyner kunden fortløpende, etter avrop.

Prosjektet omfatter flere kilometer med rustfrie rør i dimensjoner som varierer fra 100 til 450 centimeter ND. Til disse leveransene følger tilhørende rørbend, krager og flenser.

En del av kappe- og sveisearbeidet skjer på leveringsadressen i Oslo, men deler av ordrene kjører vi ut til kundens verkstedpartner, som prefabrikerer rørsystemer på oppdrag fra vår kunde.

Leveransene fra oss vil pågå over en periode på omtrent tolv måneder.

Kunde : Datasenter

Sted : Oslo

Ferdigstilt : 2024

Rør fra GatewayStainle
Rør fra GatewayStainle
Rør fra GatewayStainless