Kvalitet i alle ledd
varer fra lager_GatewayStainless

Økt servicegrad – utvidelse av lagerkapasitet

lager_GatewayStainlessVi har mer enn fordoblet vår innendørs lagerkapasitet i Drammen. Våre opprinnelige lagerlokaler har et gulvareal på 500 kvm.

Etter at vi overtok en 600 kvm. industrihall i et nabobygg, har vi til sammen 1100 kvm. gulvareal med lager. Sammen med store utendørsarealer for lagring av rør, har utvidelsen gjort det mulig å styrke vår servicegrad, i takt med salgsvekst og ulike kundebehov.

Det nye innendørsarealet gjorde det mulig for oss å lagerføre et langt bredere varesortiment enn tidligere. Vårt lager er alltid markedstilpasset. Vi lagerfører alt som er relevant for våre kunder. Derfor kan vi tilby kort leveringstid.

 

 

 

varer fra lager_GatewayStainlessVi har etablert vareutkjøring med egen bil til kunder på sentrale deler av Østlandet. Disse kundene kan få varene tilkjørt på samme dag som bestillingen mottas. Våre nærområder er Viken, Oslo, Akershus, Vestfold-Telemark. I det øvrige Sør-Norge er vår normale leveringstid 1-2 dager.